Wie is Jij & Ik Zorg

Jij & Ik Zorg is een jonge bloeiende thuiszorg organisatie. Jij & Ik Zorg is opgericht met de bedoeling om thuiszorg professioneel en vanuit het hart aan te bieden. Wij streven ernaar mensen met liefde, respect en waardigheid van dienst te zijn en hen de professionele zorg te geven die zij nodig hebben. Wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met een persoonlijke benadering. Dat wordt beoordeeld per individu.

Logo-Jij-en-ik-Zorg-witJij & Ik Zorg luistert naar uw persoonlijke wensen welke duidelijk worden gemaakt bij een kennismakingsgesprek. Dit kan in samenspraak met u en/of eventueel met iemand die u aan het hart ligt om samen te kijken wat u fijn en prettig vindt. Wij zijn tenslotte gast in uw huis. Het draait om u en wij zijn er om u te ondersteunen. Wij streven er te allen tijde naar om zelfredzaamheid, veiligheid en betrouwbaarheid te waarborgen naar onze zorgvragers.

Wij leven in een multiculturele samenleving en houden daarbij rekening met uw persoonlijke wensen en gebruiken. Voor ons staat als kleinschalig thuiszorgkantoor voorop u zolang mogelijk uw eigen thuis te kunnen behouden. Met de juiste zorg op maat.

Jij & Ik Zorg werkt met een klein team aan vaste medewerkers. Al onze Jij & Ik Zorg medewerkers zijn in bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en (BIG) registratie. Ons team werkt vanuit één missie; Kijken, luisteren, aandacht geven aan onze ouderen en werken van uit het hart. U krijgt zorg van professionele verpleegkundigen en verzorgenden. Huishoudelijke diensten worden verricht door formele en informele zorgende. Begeleiding en ondersteuning door formele en informele zorgende.

Natascha Broeshart

Jij&IkZorg NataschaGraag stel ik mij bij deze voor, mijn naam is Natascha Broeshart. Ik ben 46 jaar en moeder van 2 kinderen, Geboren en getogen in Den Haag. Voordat ik Jij & Ik Zorg oprichtte, ben ik 11 jaar gastouder geweest, wat ik met veel liefde passie heb mogen doen.

Waarom dan toch deze stap? Ik werd geconfronteerd met een ziek familielid en vanaf dat moment was ik ervan overtuigd dat het welzijn van onze ouderen mijn nieuwe passie zou worden. Met dit gevoel en een positieve instelling had ik maar 1 doel voor ogen: ”jij blijft zolang mogelijk thuis, want dat heb jij verdiend”.

Interesse in onze diensten? Neem contact met ons op!

Logo-Jij-en-ik-Zorg-Den-Haag